Les nostres fruites i verdures

A Can Prats ja pots gaudir de les nostres varietats de cistelles de fruita i verdura ecològica. Les extraiem del camp per a portar-les directament a casa teva. Comença a gaudir de l’autèntic sabor de la fruita i la verdura amb tots els seus nutrients naturals i, a més, ajuda a desenvolupar un procés agrícola responsable amb el medi ambient.

En aquests últims anys s’ha sentit a parlar cada vegada més de l’agricultura ecològica, del menjar sa i sostenible, dels productes biològics… Però realment sabem què significa?

L’agricultura ecològica és una alternativa per cultivar una explotació agrícola basada en la utilització òptima dels recursos naturals, sense emprar productes químics ni organismes genèticament modificats. El resultat és oferir al consumidor aliments frescos, saborosos i autèntics alhora que es respecten els cicles vitals dels sistemes naturals. Després d’aplicar un cultiu ecològic tenim com a resultat un producte ecològic de molt bona qualitat i sabor 100% autèntic amb tots els seus nutrients.